Turite klausimų? +370 698 34349 

Pristatyti YAMAHA MUSICCAST RX-V583, RX-V583 ir RX-V683 nauji namų kino stiprintuvai resyveriai

Mūsų vertinimas: 9/10 evoliucija į priekį

Nežinote ko Jums konkrečiai reikia? Skambinkite pasikonsultuoti su aukščiausio lygio ekspertais. Parinksime Jums geriausiai tinkantį produktą ir pasiūlysime geriausią kainą:

http://www.audiovideo.lt/yamaha-rx-v483-namu-kino-stiprintuvas-resyveris

http://www.audiovideo.lt/yamaha-rx-v583-namu-kino-stiprintuvas-resyveris

http://www.audiovideo.lt/yamaha-rx-v683-namu-kino-stiprintuvas-resyveris

Yamaha RX-V 83 serijos, namų kino stiprintuvai resyveriai yra nebrangus būdas kokybiškam filmų, muzikos ir žaidimų garsui pasiekti. Padidintas funkcionalumas pvz. palaikomi TIDAL ir Deezer transliavimo paslaugas, patobulintų MusicCast galimybes ir„ Dolby Vizion" ir tai tampa labai jaudinanti patirtis“. Pramogų entuziastai ieško daugiau nei juodos dėžės, šie garso stiprintuvai tikrai bus tavo namų pramogų sistemos širdis.
Pristatyti YAMAHA MUSICCAST RX-V583, RX-V583 ir RX-V683 nauji namų kino stiprintuvai resyveriai

 

7.2-kanalų RX-V683 and RX-V583 modeliai palaiko "Enhanced CINEMA DSP" dar geresnį garso trimatį kalibravimą, taip pat Dolby Atmos and DTS:X panardinančius i tikrovę audio formatus. Visi keturi modeliai palaiko 4K Ultra HD at 60p 4:4:4 su dinaminiu faktoriumi (HDR) ir BT.2020 palaikymu. Šie nauji modeliai gaus Hybrid Log-Gamma HDR ir Dolby Vision palaikymą 2017 antroje pusėje. Kitos funkcijos sudaro keliolikos muzikos stryminimo servisų palaikymas, kaip Pandora, Spotify, Napster, and SiriusXM Internet Radio, kartu su TIDAL ir Deezer. Visi modeliai turi Bluetooth jungimosi galimybę, o RX-V683, RX-V583, ir RX-V483 taip pat gali jungtis į WiFi tinklą Yamahos MusicCast belaidžio daugiakambario - multoroom - audio platformos. MusicCast technologija reikalinga tam, kad perduoti kokybiška garsą per Wi-Fi® tinklą ar Bluetooth sąsaja į bet kuria vieta Jūsų bute, name ar jo išorėje.

Rašykite savo komentarą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti komentarus. Prašome, prisijungti arba prisiregistruoti