Turite klausimų? +370 698 34349 

#2 Penki 5 Patarimai į kuriuos reikia atsižvelgti renkantis lauko kolonėles! www.audiovideo.lt

Muzikinio Garažas ekspertai su malonumu pasirengę patarti, pasiūlyti, suprojektuoti ir sumontuoti bet kokio kokybinio lygio garso sistemą terasoje ar visoje pastato teritorijoje. Renkatės, svarstote ar ieškote informacijos - kreipkitės - garantuojame kvalifikuotas ir aiškias rekomendacijas.
#2 Penki 5 Patarimai į kuriuos reikia atsižvelgti renkantis lauko kolonėles! www.audiovideo.lt

#Penki #Patarimai į kuriuos reikia atsižvelgti renkantis lauko kolonėles!



Taigi, kaip jau supratote išskirsime 5 dalykus į kuriuos reikia atkreipti dėmesį renkantis sau
tinkamiausią garso sistemą!

1. Dydis ir Perkėlimo galimybės

Turbūt didžiausias dalykas, kurį reiktų apsvarstyti prieš renkantis lauko garso sistemą, tai garso
sistemos dydis ir mobilumas! Jeigu planuojate dažnai kilnoti ar vežiotis garso sistemą Jums reiktų kompaktiško varianto. Taip pat, siekiant mobilumo vertėtų pagalvoti apie garsiakalbius "be laidų" ir su "didele" baterija.

2. Ryšio technologiją

Geriausia rinktis garsiakalbius, kurie yra belaidžiai. Nes sutaupysite nemažai laiko ir pastangų atliekant montavimą. Bei šiuolaikinių garsiakalbių belaidžio ryšio technologijos yra ištobulintos ir patikimos. Taigi, net paprastas Bluetooth ryšio garsiakalbis idealiai tiks šiam reikalui! O su WiFi galimybėmis turėsite šiuolaikišką telefono programėle valdomą, paprastą ir patogią valdyti garso sistemą kuria naudotis bus vienas malonumas.

3. Kiek garso mums realiai reikalinga?

Per maži garsiakalbiai šeimos šventės ar vakarėlio metu su daugiau žmonių greičiausiai neatliks savo funkcijos taip, kaip turėtų. Tad reikėtų rinktis garsiakalbius su pilnaverčiais žemais dažniais, bei bent 120W galia.

4. Patikimumas ir atsparumas bjauriems orams!

Turint garsiakalbius lauke išlieka didelė rizika, kad garsiakalbiai gali nukentėti nuo kartais, ne tokių 
gerų oro sąlygų. Taigi Jūsų garsiakalbiai turėtų pasižymėti atsparumu vandeniui ir blogoms oro sąlygoms.

5. Montuojami garsiakalbiai geriausia!

Montuojama lauko garso aparatūra (http://bit.ly/2NXRWwX) geriausiai atliks savo darbą šiuo atveju. Taip Jūs pasirinksite ir jūsų lūkesčius atitinkamas kolonėles ir garso stiprintuvą. Mat montuojamus garsiakalbius galima įmontuoti į fasado elementus tokius, kaip kolonas ar pakabinti ant vamzdžių. Čia jau svarbiausia tinkamas sumontavimas! 

https://www.audiovideo.lt ir Muzikinio Garažas ekspertai su malonumu pasirengę patarti, pasiūlyti, suprojektuoti ir sumontuoti bet kokio kokybinio lygio garso sistemą terasoje ar visoje pastato teritorijoje. Renkatės, svarstote ar ieškote informacijos - kreipkitės - garantuojame kvalifikuotas ir aiškias rekomendacijas.

Rašykite savo komentarą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti komentarus. Prašome, prisijungti arba prisiregistruoti