Turite klausimų? +370 698 34349 

Dovanojame JBL Flip 3 belaidę kolonėlę! Ne tik graži ir atspari drėgmei, bet ir leidžianti mėgautis muzika iki 10 valandų be sustojimo!

Mūsų vertinimas: 9/10 nepraleiskite progos kol dar jų yra. Dovanojame JBL Flip 3 belaidę kolonėlę! Ne tik graži ir atspari drėgmei, bet ir leidžianti mėgautis muzika iki 10 valandų be sustojimo! Įvykdyk tris paprastus žinsgnius: https://www.facebook.com/muzikinisgarazas 1. Spausk MĖGTI/LIKE ant "Audiovideo.lt Muzikinis Garažas"; 2. MĖGTI/LIKE and DALINTIS/SHARE šią nuotrauką; 3. Komentaruose TAG'ink žmogų, su kuriuo kartu džiaugsiesi dovana! Saulėtoms dienoms prasidėjus pasirūpinkite gera nuotaika ir žinoma muzika! http://www.audiovideo.lt/jbl-flip3-nesiojama-belaide-kolonele Laimėtoją burtų keliu skelbsime birželio 31!
Dovanojame JBL Flip 3  belaidę kolonėlę!  Ne tik graži ir atspari drėgmei, bet ir leidžianti mėgautis muzika iki 10 valandų be sustojimo!

Dovanojame JBL Flip 3  belaidę kolonėlę!  Ne tik graži ir atspari drėgmei, bet ir leidžianti mėgautis muzika iki 10 valandų be sustojimo!

Įvykdyk tris paprastus žinsgnius: https://www.facebook.com/muzikinisgarazas

1. Spausk MĖGTI/LIKE ant "Audiovideo.lt Muzikinis Garažas";
2. MĖGTI/LIKE and DALINTIS/SHARE šią nuotrauką;
3. Komentaruose TAG'ink žmogų, su kuriuo kartu džiaugsiesi dovana! 
 
Saulėtoms dienoms prasidėjus pasirūpinkite gera nuotaika ir žinoma muzika! http://www.audiovideo.lt/jbl-flip3-nesiojama-belaide-kolonele
Laimėtoją burtų keliu skelbsime birželio 31! 

Rašykite savo komentarą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti komentarus. Prašome, prisijungti arba prisiregistruoti