Turite klausimų? +370 698 34349 

Kas tai yra Google #Chromecast? Arba kelios priežastys pamilti #Chromecast ir #CambridgeAudio!

Arba #GoogleCast, tai super paprastas medijos ir muzikos failų siuntimo būdas Jūsų išmaniesiems prietaisams t.y. muzikos transliavimas iš telefonų, laptopų į Jūsų pamėgtą garso sistemą!
Kas tai yra Google #Chromecast? Arba kelios priežastys pamilti #Chromecast ir #CambridgeAudio!

Arba #GoogleCast, tai super paprastas medijos ir muzikos failų siuntimo būdas Jūsų išmaniesiems prietaisams t.y. muzikos transliavimas iš telefonų, laptopų į Jūsų pamėgtą garso sistemą! Cambridge Audio ir Onkyo, tai vieni pirmiausių iš garso technikos gamintojų, kuris siūlo šios technologijos plaikymą savo gaminiuose!

Taigi, kokybiškas šio gamintojo garso sistemų skambesys ir galimybė transliuoti muziką iš telefono į garso sistemą yra lygu itin geram vakarui namuose! Domitės šios firmos produktų privalumais?

Mūsų el.parduotuvėje #AudioVideo.lt galite rasti daugybę šio prekės ženklo gaminių skiltyje #NamųGarsoKomplektai, gamintojo kategorijoje #CambridgeAudio arba paspaudę šią nuorodą: http://bit.ly/2qZ2fYA !

Kelios priežastys pamilti #Chromecast ir #CambridgeAudio!

Praeitą postą rašėme, kas tas #Chromecast ir ką jis daro? Jeigu skaitėte, tai žinote, kad tai tikrai puikus ir patogus būdas klausytis mėgstamos muzikos tiesiai iš Jūsų išmaniojo įrenginio! Šiame post'e pavardinsime kelias priežastis dėl ko #Chromecast vertas Jūsų meilės! Jokių trikdžių - muzika/media failai transliuojami daug geresniu ir tvaresniu ryšiu, nei įprastiniai transliavimo variantai!

Aukštesnė kokybė - Transliacijos metu išlaikoma itin aukšta kokybė! Akumuliatoriaus energija - tai patrauklus metodas klausytis muzikos dar ir dėl to, kad Jūsų išmanusis virsta valdymo pultu, o tai taupo telefono energija! #ChromeCast - veikia visame bute, nesvarbu ar Jūs perjungiate muzika būdami virtuvėje, o garso sistema yra svetainėje! Suderinamumas.

"Chromecast" suderinama su didžiąją dalimi programų ir naujausia garso technika turinčia internetines funkcijas! Domitės šios firmos produktų privalumais? Mūsų el.parduotuvėje #AudioVideo.lt galite rasti daugybę šio prekės ženklo gaminių skiltyje #NamųGarsoKomplektai, gamintojo kategorijoje #CambridgeAudio arba paspaudę šią nuorodą: https://www.audiovideo.lt/namu-garso-technika/namu-garso-stiprintuvai

Rašykite savo komentarą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti komentarus. Prašome, prisijungti arba prisiregistruoti